天氣不似預期 - 7月回顧

7月6日(日)夏日船河爽YY
夏日未到過海灘玩,總是有消不了暑的感覺,好開心搞得成第三個「夏日船河爽YY」,今年很多靚仔靚女!今年船家搞搞新意思,連Running Man的彈跳包都有得玩,嘆住紅酒食住花生咁睇住大家被彈到老練咁高,再撻落水真係爽YY!搞到第三年有甚麼感覺?就係我仲想再出海玩呀!

7月12日(六)大埔滘螢火蟲之夜
於大埔火車站集合之後,因天氣關係未出發先取消,令大家掃興了。其後到沙田一田百貨行街,和IKEA食晚飯,雖然取消了,依然堅持係WhatsApp扮睇到螢火蟲。螢火蟲之夜將在11月另一個螢火蟲高峰期再辦,請各位密切留意。

whatsapp
雖然未能出發睇到螢火蟲,但何Sir依然喺WhatsApp話「成天都係」,可能佢想講成天都係烏雲。

原刊於《風火山林月刊》第二期 2014年8月4日

立即訂閱,享受每期精彩內容,和我們一起翻山越嶺。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: